Hacosi

Cvba Wonen streeft ernaar haar website toegankelijk te maken. We volgen daarbij de nationale wetgeving (het Bestuursdecreet) die zorgde voor de omzetting van de Europese Richtlijn 2016/2102 over toegankelijkheid van 26 oktober 2016. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op onze website cvbawonen.be.

Nalevingsstatus

De Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) bevat de standaarden op het vlak van toegankelijkheidsvereisten voor mensen met een beperking. De Europese en Belgische regelgeving legt ons WCAG 2.1 niveau AA op.

Deze website voldoet gedeeltelijk aan de vooropgestelde normen.

Niet-toegankelijke inhoud

Wij doen ons uiterste best om de website en alle documenten toegankelijk te maken voor iedereen. Ondanks enkele veranderingen zal er nog gewerkt moeten worden om aan de normen te voldoen. Als u iets vindt dat niet toegankelijk is, dan horen wij het graag van u.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Er werd nog geen screening uitgevoerd op deze website wat betreft web toegankelijkheid. Deze screening wordt gepland in 2020. Ondertussen wordt er gewerkt aan de website om deze website zowel inhoudelijk als structureel aan te passen om aan alle vooropgestelde eisen te voldoen.

De website bevat tabellen. De websitesoftware (CMS) geeft de inhoud (beperkt) een opmaak via de html, wat niet toegestaan is.
Wij kunnen dit voorlopig niet veranderen. Waar mogelijk bieden we de tabel aan in een toegankelijke pdf op dezelfde pagina.

We stelden deze toegankelijkheidsverklaring op op 22/09/2020. We pasten deze toegankelijkheidsverklaring laatst aan op 22/09/2020.

Feedback en contactgegevens

Wij verwelkomen jouw feedback op onze inspanningen om onze website meer toegankelijk te maken. Je kan contact met ons opnemen via info@cvbawonen.be of via onze contactpagina. Wij streven ernaar je een eerste antwoord te sturen binnen 5 werkdagen.  

 

Handhavingsprocedure

Om ons te helpen de inhoud toegankelijker te maken, kunt u via info@cvbawonen.be eventuele problemen doorgeven of geblokkeerde informatie of documenten opvragen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Bent u niet tevreden van de manier waarop we uw feedback of klacht over webtoegankelijkheid behandelden, dan kan u zich richten tot de Vlaamse Ombudsdienst.

U bereikt hen:
•    per post op: Vlaamse Ombudsdienst, Vlaams ombudsman, Leuvenseweg 86, 1000 Brussel
•    via e-mail: klachten@vlaamseombudsdienst.be
•    via telefoon 02 552 48 48 of het gratis nummer 1700