Herstellingen

Sociale huurders zitten vaak met vragen over de herstellingen en het onderhoud van hun woning. Zoals: mijn raam is kapot, mijn boiler maakt een raar geluid, het huis heeft dringend een verfbeurt nodig, … maar wie moet dit in orde maken én wie gaat dat betalen?

De provincie Oost-Vlaanderen heeft samen met de Oost-Vlaamse Maatschappijen voor Huisvesting het antwoord op al deze vragen gebundeld in een handig boekje ZieZo!... Het is een handig instrument om duidelijkheid te scheppen over wie waar verantwoordelijk voor is.

Soms betaal jij de reparatie, soms cvba Wonen. Als jij moet betalen, heb je de keuze. Je kan de reparatie door cvba Wonen laten doen of je zoekt zelf een technicus om de herstellingen te doen.

Als je aan ons vraagt om de herstelling te doen, dan betaal je sowieso enkele vaste kosten (bedragen d.d. 01/04/2015):

Voor elk uur dat één technicus bij u werkt, betaalt u 35,00 euro excl. BTW.

Ben je niet thuis op de dag dat we hebben afgesproken? En heb je ons niet verwittigd? Dan betaal je altijd 35,00 euro excl. BTW.

Uiteraard moet je ook de kostprijs van de gebruikte materialen betalen.

Het ZieZo!...-boekje biedt je ook veel tips voor het onderhoud van je woning zodat je problemen aan je woning kan voorkomen.

Heb je nog geen ZieZo!...-boekje ontvangen? Vraag het dan op bij cvba Wonen op het nummer 09/344 54 59 of mail naar info@cvbawonen.be. We bezorgen je dan een Ziezo!...-boekje met bijlage.
 

Overzicht herstellingen

Back
Categorie: 08
Hoofdrubriek: dakwerken
Onderrubriek: Schoorsteen
Meer uitleg: default.aspx?tabid=13756#8.2

Gewijzigd op: 15-7-2015 10:02 Gewijzigd door: LieveDeWaele
Aangemaakt op: 3-7-2012 17:06 Aangemaakt door: 4090Valet
Copyright 2019 by DotNetNuke Corporation - Privacybeleid